Ξανά φωτιά στην Αφροξυλιά Ναυπάκτου – Πλησιάζει σπίτια- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

     Η μεγάλη φωτιά στην Αφροξυλιά είναι σε εξέλιξη και φαίνεται πως πλησιάζει κοντά σε σπίτια. Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr η πυρκαγιά πλησιάζει σε σπίτια ενώ τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν ρίψεις  και οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται.

     

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Φωτιά εκδηλώθηκε στην Αφροξυλιά Ναυπακτίας και ήδη έχουν κινητοποιηθεί 8 οχήματα με 16 άνδρες. Οι καπνοί είναι ορατοι και από την Πάτρα. Επίσης στην Αφροξυλιά είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και την Τρίτη.

    Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr η φωτιά εκδηλώθηκε πολύ κοντά στο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν δύο ημέρες. Στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβεστικά οχήματα και 20 άνδρες ο περιφερειάρχης της Π.Υ. κ. Μπόκας , ο αναπληρωτής νομού κ. Πετράκης και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρασύρθηκε από ΙΧ εθελόντρια πυροσβέστης την ώρα κατάσβεσης αυτοκινήτου στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

    Σε ένα σοβαρό, τροχαίο ατύχημα με μια εθελόντρια της Πυροσβεστικής να καταλήγει στο...

    ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στη Ναύπακτο – Επιχειρούν ελικόπτερα

    Σε εξέλιξη η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή...

    Σκληρή απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό ΥΠΕΞ: Δεν επιτρέπουν υποδείξεις οι διάφορες πρακτικές της Άγκυρας

    Απάντηση στον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος εξαπέλυσε...