Ξεκινά η κατασκευή των πεζοδρομίων του ανατολικού τμήματος της Ναυπάκτου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει με ανακοίνωση του ότι ξεκινά την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 2023 το σημαντικό έργο κατασκευής των πεζοδρομίων στα ανατολικά της Ναυπάκτου. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά με σκοπό τη μικρότερη δυνατή διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων και τη μικρότερη δυνατή όχληση των μόνιμων κατοίκων.

    Η πρώτη φάση εκτέλεσης των εργασιών προβλέπει το κλείσιμο του ρεύματος κυκλοφορίας από Ναύπακτο προς Ιτέα μεταξύ των οδών Σωκράτους (ύψος πρατηρίου Βασιλικής Πολιτοπούλου) και Σαλβαρά (ύψος Πυροσβεστικής). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με φωτεινούς σηματοδότες, ενώ οι οδηγοί θα μπορούν εναλλακτικά να επιλέγουν τις παράπλευρες οδούς.

    Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι, το έργο συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και προβλέπει τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, θέτοντας σε προτεραιότητα την προστασία των πεζών και ταυτόχρονα την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων που καταγράφονται στην ευρύτερη περιοχή.

    Ξεκινά η κατασκευή των πεζοδρομίων του ανατολικού τμήματος της Ναυπάκτου
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Απο τα χέρια μας για το καρναβάλι μας” – Έκθεση αφιερωμένη στη μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού

    Το Πατρινό Καρναβάλι γεμίζει την πόλη με χρώμα, φαντασία...

    Ο Καρπέτας μας… ενημέρωσε με δελτίο τύπου για το τι (τάχα) είπε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ είχε αποχωρήσει

    Ερώτηση για το έργο της αντλησιοταμίευσης στην Τριχωνίδα είχαν...

    Η Art in Progress ψάχνει τοίχους για να ζωγραφίσει στην Πάτρα

    Κάλεσμα στους Πατρινούς - μαζί φτιάχνουμε την Πάτρα πιο...

    ΠΑΤΡΑ: Σκότωσε με ρόπαλο τον θείο του αλλά… γλίτωσε τα ισόβια

    Αφαίρεσε τη ζωή ενός μακρινού θείου του απρόκλητα, τον...
    Best Shop