Ξέμεινε έξω από τον Αραξο με 246 επιβάτες

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”HELLENIC SPIRIT” Ν.Χ. 30, το οποίο έπλεε εντός Πατραϊκού κόλπου, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ανκόνα για Πάτρα με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με 246 επιβάτες και 160 οχήματα, παρουσίασε βλάβη στις ηλεκτρομηχανές, ανοικτά του Αράξου.

    Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Πάτρας και επιθεωρήθηκε από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του λιμένα,  όπου διαπιστώθηκε η θραύση βαλβίδας εισαγωγής στον Νο2 κύλινδρο στην Νο2 ηλεκτρομηχανή του πλοίου.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το ”HELLENIC SPIRIT” απέπλευσε με προορισμό  λιμένες Ηγουμενίτσας και Ανκόνα Ιταλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» στο θέατρο Πάνθεον στις 30/12

    Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία,...

    Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Καλαμάτα, απεγκλωβίστηκε 86χρονος οδηγός

    Απεγκλωβίστηκε, με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού και της...

    Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα εμβόλια του κορωνοϊού; Μελέτη σε 4 νοσοκομεία αποκαλύπτει

    Παρά την πρόοδο των εμβολίων και τις σαφείς οδηγίες...

    Στην Ιαπωνία η πρώτη «πολιτική εμφάνιση» της Κέιτι Πέρι στο πλευρό του Τριντό

    Τα πρώτα της «βήματα» στον κόσμο του νέου της...