Ξέμεινε έξω από τον Αραξο με 246 επιβάτες

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”HELLENIC SPIRIT” Ν.Χ. 30, το οποίο έπλεε εντός Πατραϊκού κόλπου, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ανκόνα για Πάτρα με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με 246 επιβάτες και 160 οχήματα, παρουσίασε βλάβη στις ηλεκτρομηχανές, ανοικτά του Αράξου.

    Φλίγκος

    Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Πάτρας και επιθεωρήθηκε από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του λιμένα,  όπου διαπιστώθηκε η θραύση βαλβίδας εισαγωγής στον Νο2 κύλινδρο στην Νο2 ηλεκτρομηχανή του πλοίου.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το ”HELLENIC SPIRIT” απέπλευσε με προορισμό  λιμένες Ηγουμενίτσας και Ανκόνα Ιταλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στυτική Δυσλειτουργία: Τα sex toys που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b1-sex-toys-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd/

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Το υπέροχο βίντεο του Βασίλη Μαυρομύτη για τις ανακαινισμένες σκάλες Αγίου Νικολάου

    Άλλο ένα υπέροχο βίντεο του Βασίλη Μαυρομυτη, αυτή τη...