Ξέμεινε έξω από τον Αραξο με 246 επιβάτες

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”HELLENIC SPIRIT” Ν.Χ. 30, το οποίο έπλεε εντός Πατραϊκού κόλπου, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ανκόνα για Πάτρα με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με 246 επιβάτες και 160 οχήματα, παρουσίασε βλάβη στις ηλεκτρομηχανές, ανοικτά του Αράξου.

    Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Πάτρας και επιθεωρήθηκε από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του λιμένα,  όπου διαπιστώθηκε η θραύση βαλβίδας εισαγωγής στον Νο2 κύλινδρο στην Νο2 ηλεκτρομηχανή του πλοίου.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το ”HELLENIC SPIRIT” απέπλευσε με προορισμό  λιμένες Ηγουμενίτσας και Ανκόνα Ιταλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δύο αποφάσεις – «σταθμοί» ακυρώνουν κατασχέσεις ακινήτων

     του Αχιλλέα Ροδίτη Σε μία περίοδο που ο «τυφώνας» των...

    Η στιγμή που επιβάτιδα αεροπλάνου τρέχει και ουρλιάζει γυμνή μέσα στην καμπίνα

    Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Southwest από...

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...

    Ποιοι και γιατί χτίζουν ουρανοξύστες χωρίς παράθυρα – Δεν έχουν διαμερίσματα ή γραφεία

    Στο ανατολικό άκρο του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας, έξω...