Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας – φωτο

Ημερομηνία:

Η εντυπωσιακή προσέλευση ενισχύει την προσπάθεια για τη δημιουργία κέντρου αιμοδοσίας μέσα στην πόλη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, σε συνεργασία με τον ΑΣΠΑΜΜΑ και το Κέντρο Αίματος Ρίου. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα «Έλα, γιατί υπάρχει πάντα λόγος», με την προσέλευση να ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Η παρουσία τόσων ανθρώπων που θέλησαν να προσφέρουν γέμισε χαρά και συγκίνηση την πρόεδρο Άννα-Μαρία Ρογδάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εθελοντές της Ένωσης. Παράλληλα, έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης σε μια πρωτοβουλία που θα συνεχιστεί με επόμενες αιμοδοσίες και δράσεις ενημέρωσης.

Η σημερινή αιμοδοσία εντάσσεται στον εορτασμό των 35 χρόνων προσφοράς της ΕΓΥΠΑ και συνδέεται με έναν ουσιαστικό στόχο: τη δημιουργία κέντρου αιμοδοσίας μέσα στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της Ένωσης και σε συνεργασία με τον ΑΣΠΑΜΜΑ. Η ύπαρξη ενός σταθερού, προσβάσιμου χώρου θα διευκολύνει τους πολίτες να γίνουν τακτικοί αιμοδότες, ενισχύοντας την προσφορά αίματος όλο τον χρόνο.

Το εγχείρημα αποτελεί όραμα της ιδρύτριας της Ένωσης, Κούλας Ρογδάκη. Η προσπάθεια για την υλοποίησή του είναι ο τρόπος με τον οποίο η ΕΓΥΠΑ επιλέγει να τιμήσει την παρακαταθήκη της: με ένα έργο που θα υπηρετεί έμπρακτα την πόλη και τον συνάνθρωπο.

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν για να δώσουν αίμα, τον ΑΣΠΑΜΜΑ, το προσωπικό του Κέντρου Αίματος Ρίου, τους εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και τη διάδοση της δράσης.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αιμοδοσία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας - φωτο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κώστας Σβόλης: Συλλυπητήρια στον Γιάννη Ταπεινό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, οι δημοτικοί...

Νίκη και πρωτιά της Δ.Α.Κ.Ε. στους Δασκάλους, στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας

Μεγάλη νίκη και πρωτιά της Δ.Α.Κ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας...

Πότε θα γίνουν εκλογές;

H πρόσφατη ατάκα του Άδωνι ότι στις 16 Μαΐου...

Πατρινός ουρολόγος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, για το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80/