Ξεσπά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τα σεξιστικά σχόλια για τον νεότερο σύντροφό της: «Αυτό δεν επιτρέπεται σε μία γυναίκα;»

    Ημερομηνία:

    ‘Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους σύγχρονους αναγνώστες σας, ότι αυτό δεν επιτρέπεται σε μια γυναίκα; Έστω κι αν δεν υπάρχει ειρωνεία στο σχόλιο, υπάρχει το ίδιο το σχόλιο.” δήλωσε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

    Συνέντευξη παραχώρησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλου κι έθιξε το θέμα γύρω από τα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον σύντροφό της, Κρις Ραντάνοφ.
    «Έχω υποστεί κι εγώ σεξιστικά σχόλια με αφορμή το θέμα της επιλογής του συντρόφου μου, κι ας είναι φαινομενικά ευγενικά και κρυμμένα. Είναι γνωστό πως είμαι εδώ και χρόνια με έναν νεότερο σύντροφο. Το αντίστοιχο για έναν άντρα θεωρούνταν πάντα αδιαμφισβήτητο δικαίωμά του. Δεν συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε με τον άνθρωπό μου σε δημόσιους χώρους ακριβώς για να αποφύγουμε αυτούς τους απαράδεκτους τίτλους που δημοσιεύονται ακόμα και στα, υποτίθεται, πιο «ψαγμένα» sites. «H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της».

    Και λοιπόν; Γιατί ακόμα και σήμερα, που τόσος αγώνας γίνεται για την ισοτιμία των φύλων και που ισχυρίζεστε ότι τη στηρίζετε, αναφέρεστε σε αυτό; Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους σύγχρονους αναγνώστες σας, ότι αυτό δεν επιτρέπεται σε μια γυναίκα; Έστω κι αν δεν υπάρχει ειρωνεία στο σχόλιο, υπάρχει το ίδιο το σχόλιο.» δήλωσε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

    «Και βέβαια δεν μιλάω επί προσωπικού, αλλά εκ μέρους όλων των γυναικών, που είναι δικαίωμά τους να ζήσουν όπως θέλουν. Και με έναν άντρα νεότερο και με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερο και με μια γυναίκα αν θέλουν. Όπως είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, κοινωνικής τάξης και σεξουαλικού προσανατολισμού.

    Είμαστε ελεύθεροι, η ζωή μας είναι μία και πρέπει ο καθένας να τη ζήσει όπως θέλει. Υπάρχει όμως απέναντι στη γυναίκα ένας διάχυτος σεξισμός που τον βλέπεις παντού και θλίβεσαι για αυτά που ακούς και διαβάζεις». ανέφερε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ” μωρά ” της Πάτρας τίναξαν το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής γυναικών χαντμπολ

    Ακαδημία των Σπορ Πάτρας – Κορυδαλλός = 29-28 (ημ....

    O Αλκαράθ νέος βασιλιάς στο Australian Open, 3-1 σετ με ανατροπή τον Τζόκοβιτς

    Τεράστιος Αλκαράθ, κατέκτησε το πρώτο του Australian Open, 3-1...

    Πάτρα: Τα βραβεία του 18ου Μώμου

    Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών...

    Υπόθεση Έπσταϊν: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ερωτική συνεύρεση με τον Άντριου

    Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο...