Ξέσπασε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Πρωινό: «Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε απλό δωμάτιο, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία»

    Ημερομηνία:

    «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

    Δύσκολες ώρες βιώνει από χθες ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί ανοιχτά τους γιατρούς για λάθη και μάλιστα σήμερα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.
    «Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πόσο σοκαριστικό είναι αυτό.

    Ο Γιάννης Καλλιάνος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία. Και όχι ξαπλωμένος σε ένα χειρουργείο, σε παγωμένο περιβάλλον και με όλα αποστειρωμένα. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε».

    Κλείνοντας, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε: «Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν. Η αλήθεια είναι με το μέρος μου, θα τα δούμε όλα στη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει σημαντική ανάπτυξη για αυτά τα τρία ζώδια

    Η εποχή του Καρκίνου ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου, οπότε ο Ήλιος...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΟΔΥΣΣΕΑ  ΕΥΑΓ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΤΩΝ   60 Κηδεύουμε την Πέμπτη 10-7-25...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατέρρευσε βιομηχανική σήραγγα στο Λος Άντζελες – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 15 εργατών

    Τουλάχιστον 15 εργάτες παγιδεύτηκαν σε βιομηχανική σήραγγα η οποία...

    ΠΑΤΡΑ: Εχασε τη γη… κάτω από τα πόδια της! Νέος τραυματισμός – ΦΩΤΟ

    H Αλεξία Κασιάρα, εργαζόμενη σε super market στην περιοχή...