Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σάκκαρη – “Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ”

    Ημερομηνία:

    Στον τελικό του Indian Wells προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, έπειτα από τη νίκη της (2-1 σετ) κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα.

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή σε όλο τον αγώνα. Με «όπλο» το σερβίς της, απέφυγε τα λάθη και με σημαντικά μπρέικ, νίκησε την 24χρονη από την Ισπανία (Νο7). Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη αυτή ανεβαίνει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης από το Νο5 που ήταν.

    Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε μετά την επιτυχία της στις ΗΠΑ: «Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ. Ίσως για κάποιον φαίνεται χαζό που κάνω έτσι επειδή απλώς προκρίθηκα στον τελικό και δεν κατέκτησα ακόμα κάτι, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα».

    Για τον ημιτελικό με την Μπαντόσα, η Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε: «Ανησυχούσα, επειδή η Πάουλα παίζει διαφορετικά από τις άλλες παίκτριες. Έπρεπε να έχω πίστη, Πίστεψα στον εαυτό μου κι έχω χάσει τα λόγια μου. Σημαίνει πολλά αυτό για εμένα και την ομάδα μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...

    ΝΕΟΣ ΚΟΚ: Βάλατε καρέκλα ή καφάσι μπροστά από το κατάστημα; 350 ευρώ!

    Στην οδό Ακρωτηρίου κάποιοι βάζουν καρέκλες (ακόμη και καταστήματα...