Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα  Πισπιριγκου  και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά την ολοκλήρωση της διήμερης απολογίας της στην 35η τακτική ανακρίτρια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

    GLEARNET

    Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι αθώα λέγοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της.

    Η απολογία της στην 35η ανακρίτρια ξεκίνησε χθες, αλλά διεκόπη, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του. Συνεχίστηκε σήμερα μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

    Υπενθυμίζεται πως είχε ήδη προφυλακιστεί για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η δίκη της θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

    Σε ανακοίνωσή της η επιτροπή αλληλεγγύης σημειώνει: Από τις...

    Ολοκληρώθηκε η εκταφή της σορού της 28χρονης στην Άρτα: Τη Δευτέρα η νεκροψία – νεκροτομή

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκταφής της σορού της 28χρονης μητέρας και εγκύου...

    Λονδίνο: Νεκρός σε τροχαίο ο 19χρονος που είχε φυλακιστεί στο Ντουμπάι για σχέση με ανήλικη

    O 19χρονος Μάρκους Φακάνα, ο οποίος είχε συγκλονίσει τη...