Ξήλωσαν την καμπίνα και τη μηχανή μηχανήματος έργων στη Λευκάδα

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει προηγούμενο η λεηλασία που έκαναν άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων οι οποίοι εισέβαλαν σε ένα εργοτάξιο που διανοίγει τον δρόμο Βόνιτσας– Λευκάδας, καθώς έφτασαν στο σημείο να αποσυναρμολογήσουν ένα ερπυστριοφόρο μηχάνημα έργων και να το «γδύσουν» κυριολεκτικά.

    Παρ’ όλο που το εργοτάξιο βρίσκεται σε κοινή θέα στην περιοχή Άγιος Νικόλαος και από το σημείο περνούν αρκετά οχήματα, οι δράστες κατάφεραν να ξηλώσουν ολόκληρη την καμπίνα, αλλά και τη μηχανή του μεγάλου σκαπτικού μηχανήματος, να τα φορτώσουν σε κάποιο φορτηγό που, προφανώς, είχαν φέρει στο σημείο και να εξαφανιστούν ανενόχλητοι.

    Η πρωτοφανής κλοπή υπολογίζεται ότι έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενημερώθηκε η Ασφάλεια Λευκάδας, που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες και τη λεία τους, ενώ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές υπηρεσίες όμορων περιοχών να ερευνήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων που ενδέχεται να έχουν πουληθεί τα κλεμμένα εξαρτήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tο ακριβότερο μπαχαρικό στον κόσμο – Ενα κιλό κοστίζει πάνω από 30.000 δολάρια

    Το Kashmiri Saffron δεν αποτελεί απλώς το πιο ακριβό...

    Ερωτικές φαντασιώσεις: Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών

    Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους...

    Τα ζώδια με την πιο εκρηκτική σεξουαλικότητα: Η ερωτική ζωή σου σύμφωνα με τα άστρα

    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που...

    Γάμος: Δύο στους πέντε πιστεύουν ότι είναι ξεπερασμένος θεσμός – 85% ότι είναι περιττός

    Οι βέρες, τα νυφικά και τα στέφανα φαίνεται πως...