XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ρεκόρ εισιτηρίων το Σαββατοκύριακο

    Ημερομηνία:

    Την «επίδοση» του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού έπεσαν, δηλαδή, τα πρώτα χιόνια λόγω της κακοκαιρίας της περασμένης εβδομάδας, τόνισε με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου, Αλέξης Άγριος, το Σαββατοκύριακο κόπηκαν συνολικά 7.000 εισιτήρια μετά την πλήρη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου που έφερε επισκέπτες στα ορεινά της Αχαΐας από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες περιοχές.

    Μπορεί η επίσημη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να έχει αρχίσει από τις 23 Ιανουαρίου, αλλά ουσιαστικά από το Σάββατο δούλεψαν για πρώτη φορά φέτος οι «μηχανές στο φουλ», αφού άνοιξαν όλες οι πίστες και υπήρχε αρκετό χιόνι στο Χελμό.

    Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, όποιος ανέβαινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αντίκρυζε χιλιάδες αυτοκίνητα και αρκετά λεωφορεία με επισκέπτες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Λάνθιμος: Γυρίσματα σε νησί των Κυκλάδων

    Αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπουργείο Πολιτισμού δεν...

    Πινακοθήκη Uffizi: Μέσα στο κορυφαίο μουσείο τέχνης του κόσμου

    Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο,...

    Ο Όμιλος Σαρακάκης παρουσίασε δύο νέα στρατιωτικά οχήματα

    Στην έκθεση DEFEA η Volvo Defense σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαρακάκη παρουσίασαν δύο παραλλαγές...