Υφυπουργός Παιδείας σε Δήμαρχο Πύργου: “Λάθος συναγερμός” η επιστολή για κλείσιμο σχολείων λόγω κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    Σε “λάθος συναγερμό” και ιδιαίτερη ευαισθησία απέδωσε η υφυπουργός Παιδείας την ανησυχία που εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου στέλνοντας επιστολή και ζητώντας να κλείσουν τα σχολεία του Δήμου του , καθώς υπάρχει έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε μαθητές.

    Οπως ανέφερε η Ζέττα Μακρή στην εκπομπή Live News και τον Ν. Ευαγγελάτο , μίλησε τόσο με το Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, όσο και τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

    “Μόνο ένα κρούσμα” μου ανέφεραν είπε η κ. Μακρή αποδίδοντας την κινητοποίηση του Δημάρχου σε υπερβολική ευαισθησία. “Καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς” , έστειλε το μήνυμα η υφυπουργός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Της κακομοίρας και με τις κλήσεις

    Tης κακομοίρας με το κυκλοφοριακό κάθε μέρα στους δρόμους...

    Πάτρα: Tα πάρτι και το αλκοόλ και… η αδιαφορία όλων…!

    ΑΥτό το portal με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ θα επιμείνει...

    Πάτρα: Η «κόκα» έχει την τιμητική της!

    Η είδηση σοκάρει: «Μία 17χρονη στην Πάτρα που έκανε...

    Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 – Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους

    Νόμο του κράτους θα αποτελεί και επισήμως η φορολογική μεταρρύθμιση από...