Υλοτόμος καταπλακώθηκε από πεύκο την ώρα που έκοβε ξύλα

    Ημερομηνία:

    Υλοτόμος καταπλακώθηκε από πεύκο την ώρα που έκοβε ξύλα σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής.

    Ένας 58χρονος που έκοβε ξύλα σήμερα το πρωί καταπλακώθηκε από δέντρο στη Χαλκιδική. Το ατύχημα σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας 58χρονος, έκοβε ερασιτεχνικά ξύλα σε δύσβατη δασική περιοχή στη θέση «Πατάκα» του Δήμου Κασσάνδρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα πεύκο που έκοβε τον καταπλάκωσε στα πόδια. Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί.

    Για τον απεγκλωβισμό του άνδρα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην οποία συνέδραμαν και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία. Τα μέλη της ομάδας διάσωσης συνέδραμαν επικουρικά στον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά του τραυματία στο ασθενοφόρο.

    Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

    Αναλυτικά η ανάρτηση της «ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας»:

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...