Υπάλληλος σε fast food της Κίνας καταρρέει και παθαίνει κρίση πανικού από τις υπερβολικές παραγγελίες που πρέπει να ετοιμάσει, δείτε βίντεο

Ημερομηνία:

Ένας υπάλληλος σε ένα εστιατόριο fast food με τηγανητό κοτόπουλο στο Γκουανγκντόνγκ της Κίνας κατέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας (10/8) από τις υπερβολικές παραγγελίες που έπρεπε να ετοιμάσει.

Παρόλο που ήταν νέος στη δουλεία εκείνη την ώρα ήταν μόνος που είχε βάρδια σε όλο το μαγαζί και έπρεπε να εξυπηρετήσει δεκάδες πελάτες που έστελναν την παραγγελία τους. Όπως φαίνεται στο βίντεο προσπαθεί να κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα οι παραγγελίες δεν σταματάνε να έρχονται.

Τηγανίζει ταυτόχρονα πατάτες, κοτόπουλα και ετοιμάζει παραγγελίες όσο πιο γρήγορα μπορεί, καθώς έξω από το μαγαζί έχουν μαζευτεί πολλοί οδηγοί ντελίβερι και περιμένουν το φαγητό για να το παραδώσουν. Μάλιστα, κάποιοι από τους ντελιβεράδες προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και τον ρώτησαν γιατί ήταν μόνος στη βάρδια. Ένας τον ρωτάει αν η παραγγελία 40 είναι έτοιμη, ενώ ένας συνάδελφός του του λέει: «άστον έχει τρελαθεί».

Κάποια στιγμή το άγχος και η πίεση για να εξυπηρετήσει τόσες πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα τον κυριεύουν. Ξεσπάει σε κλάματα και παθαίνει κρίση πανικού, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ολομόναχος. Στο τέλος φαίνεται να έχει καταρρεύσει κυριολεκτικά και να έχει πέσει στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να υπέστη αναπνευστική αλκάλωση. Μετά από αυτό το περιστατικό και αφού πληρώθηκε τον μισθό του παραιτήθηκε.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μητέρα Γιώργου Μαζωνάκη: «Κλαίω συνέχεια, μόνο δικαίωση ζητώ»

Τη βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Γιώργου...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλευρό του Αγροκτηνοτροφικού και Μελισσοκομικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας

Παραλήφθηκε υπόμνημα με προτάσεις και αιτήματα για την αντιμετώπιση...

Πάπιγκο: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού της 40χρονης τουρίστριας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 40χρονης αλλοδαπής, η...

Πάτρα: Νέα απάτη από “λογιστή”: Έκαναν φτερά κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ

Νέα υπόθεση τηλεφωνικής απάτης καταγράφηκε στην Πάτρα, με θύμα...