Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Ημερομηνία:

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε τα μακαρόνια είναι να τα σπάμε στην μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

    Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

    Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν.

    Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος.

    Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

    Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι πρέπει να προσέχουμε όταν διαλέγουμε τιμολόγιο

    Η γνώση του πόσες κιλοβατώρες ηλεκτρικού ρεύματος καταναλώνουμε κάθε μήνα θα...

    Αυτό είναι το καλύτερο και το χειρότερο μετρό της Ευρώπης – Πού βρίσκεται η Αθήνα

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν τα καλύτερα,...

    Τα παιδιά που εκτίθενται στον καπνό της φωτιάς έχουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης

    Ειδικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα, τα παιδιά που ζουν...

    Θήβα: 1.300 στρατιώτες χωρίς νερό στο στρατόπεδο

    Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι στρατευμένοι που υπηρετούν στο στρατόπεδο της Θήβας, καθώς πάνω από...
    Best Shop