Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Ημερομηνία:

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε τα μακαρόνια είναι να τα σπάμε στην μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

    Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

    Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν.

    Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος.

    Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

    Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Λοβέρδος: Τι ισχύει για την υποψηφιότητά του

    * Επανειλημμένως, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος οδεύει προς...

    Το ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ κάνει στάση στην Πάτρα

    Στην Πάτρα έρχεται το ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ το Σάββατο 27...

    Σωκράτης Φάμελλος: Ο κύριος Μητσοτάκης υπόσχεται ανακαίνιση σχολείων, αλλά χωρίς μαθητές

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Σωκράτης...

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Η Δεξιά τιμωρεί την πυρόπληκτη Πάτρα

    Οι πυρκαγιές στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της...