Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε τα μακαρόνια είναι να τα σπάμε στην μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

    Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

    Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν.

    Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος.

    Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

    Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ κάλυψε τον Μασκ για την απόρριψη του megadeal για την ΑΙ: «Μισεί έναν από τους ανθρώπους στη συμφωνία»

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλυψε τον στενό του σύμμαχο...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Γέμιζαν καρκίνο συνοικία της Πάτρας! “Εγκλημα” κοντά στο κέντρο της πόλης

    Απίστευτο σκηνικό στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου και Σολωμού στην...

    ΠΑΤΡΑ: Η πίτα του ογκολογικού ξενώνα «Ελπίδα» – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ο ογκολογικός ξενώνας «Ελπίδα», με πρόεδρο την Αναστασία Μανωλοπούλου,...

    Φορολογία: Οι μειώσεις και ελαφρύνσεις που φέρνει το 2025 (βίντεο)

    Μια σειρά από μειώσεις και ελαφρύνσεις θα έρθουν το...
    Best Shop