Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Ημερομηνία:

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε τα μακαρόνια είναι να τα σπάμε στην μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

    Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

    Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν.

    Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος.

    Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

    Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μεταφέρονται σε Νοσοκομεία τα όργανα του 14χρονου Σπύρου – Πρόβλημα με την καρδιά και τους πνεύμονες

    Ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα η λήψη οργάνων του 14χρονου...

    Σκηνές φαρ ουέστ στο Περιστέρι: Συνεπιβάτης μηχανής πυροβόλησε οδηγό Ι.Χ.

    Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στα Δυτικά...

    Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να σταθώ δίπλα σε έναν φασίστα»

    Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η...