Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Ημερομηνία:

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε τα μακαρόνια είναι να τα σπάμε στην μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

    Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

    Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν.

    Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος.

    Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

    Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 6 χρυσοί κανόνες για να γίνετε πλούσιοι

    Ο καθένας μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος, εάν μάθει να...

    Τα 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να φοράς σύμφωνα με τις γυναίκες

    Οι περισσότεροι άντρες μισούν σχεδόν τα μισά απ’όσα λατρεύουν...

    Πέντε λόγοι που οι γυναίκες χάνουν τη λίμπιντο τους

    Μια ποιοτική μελέτη ερευνητών από την Ιατρική Σχολή του...

    Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς πλένει τα πιάτα κάθε βράδυ

    Όλοι γνωρίζουν πως ένας καλός βραδινός ύπνος βοηθά τον...