ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ
Εγινε ανατροπή και εξελέγη νέος Πρόεδρος
Ανατροπή στην Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του νέου σταθμού. Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος και μάλιστα επί σειρά ετών (ο μακροβιότερος) Ανδρέας Μανωλόπουλος δεν επανεξελέγη. Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Αντωνόπουλος απο το Αίγιο. Αντιπρόεδρος Αρης Τσιντώνης! Μέλη: Κώστας Κυριακόπουλος, Νίκος Γεωργιόπουλος, Αλέξανδρος Κουρμπανάς, Χρυσάνθη Αναστοπούλου, Ευρυπίδης Κόλλιας.
Ο κ. Αντωνόπουλος δήλωσε: Ευχαριστούμε τους μετόχους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Προσωπικά ευχαριστώ και την ομάδα μου και διαβεβαιώνω ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μετόχων.
Η αλλαγή σκυτάλης στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος δήλωσε στην «Πολιτεία»: «Με απόλυτο σεβασμό το αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι οι νέοι μέτοχοι ζητούσαν αλλαγή. Εγώ παρέδωσα τον νέο σταθμό, είμαι ικανοποιημένος από το μεγάλο έργο και πλέον δίνω την σκυτάλη. Τα έχουν αυτά οι εκλογές».
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ
Ο κ. Αντωνόπουλος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος καταλαμβάνοντας ποσοστό 65,97% έναντι του Ανδρέα Μανωλόπουλου που έλαβε 52,57%.
Στο νέο Δ.Σ. πρώτος σε ποσοστό αναδείχθηκε ο Ευριπίδης Κόλλιας του Ελευθερίου με 69,71%, ο οποίος είχε εκλεγεί και στο προηγούμενο Δ.Σ.
Τα υπόλοιπα μέλη που αναδείχθηκαν στο νέο Δ.Σ. είναι οι:
Χρυσάνθη Αναστασοπούλου με 64,71%
Αλέξανδρος Κουρμπανάς με 64.13%
Νικόλαος Γεωργιόπουλος με 63,31%
Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος με 62,21%



