Υπό πειθαρχική έρευνα ο σκοπός για τον εμπρησμό βαν της Αστυνομίας στο Μεσολόγγι

    Ημερομηνία:

    Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε για τυχόν ευθύνες του σκοπού που είχε βάρδια στην είσοδο του μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας στο Μεσολόγγι τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν άγνωστοι εμπρηστές πυρπόλησαν ένα υπηρεσιακό βαν το οποίο ήταν σταθμευμένο απ’ έξω.

    Στο μέγαρο σήμανε συναγερμός όταν το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, καθώς οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει κάτω από το βαν ένα αυτοσχέδιο μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια και ένα μπουκάλι με βενζίνη, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά που ξέσπασε να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του.

    GLEARNET

    Τα υπολείμματα του μηχανισμού εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης περιμετρικά του κτιρίου στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εμπρησμό και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας.

    Φλίγκος

    ΦΩΤΟ: aixmi-news.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ – 4 πράγματα που κερδίζουν όσοι την επιλέξουν

    Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσει...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...

    Πώς οι ροζ ταινίες επηρεάζουν διαφορετικά τα δύο φύλα

    Κάποιοι το παρακολουθούν για να πάρουν ιδέες, κάποιοι για...

    Το πονηρό παρελθόν της Barbie

    9 Μαρτίου 1959 «Γεννιέται» η Barbie. Η κούκλα που τις...