Υπόθεση Αχαϊκής Τράπεζας: Η νέα δίκη έρχεται στο Εφετείο

    Ημερομηνία:

    Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 9 μήνες από την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης για 27 στελέχη και πελάτες της Αχαϊκής Τράπεζας, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί η καθαρογραφή της από το δικαστήριο.

    Οι ίδιοι κύκλοι, πάντως, εκτιμούν ότι συντομεύει ο χρόνος της καθαρογραφής, προκειμένου ν’ αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον προσδιορισμό της δίκης σε δεύτερο βαθμό. Σύμφωνα με τις ίδιες δικαστικές εκτιμήσεις, είναι δύσκολο να βρεθεί ημερομηνία μέχρι το καλοκαίρι, γιατί τα πινάκια είναι πλήρη τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ ενδέχεται να προσδιοριστεί εμβόλιμα και η δίκη της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον.

    Κατόπιν τούτων, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η δίκη της Αχαϊκής σε δεύτερο βαθμό θα ξεκινήσει το νέο δικαστικό έτος και πιθανότατα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2026.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια: Νέα «όπλα» στη μάχη κατά της αισχροκέρδειας – Ποιο είναι το σχέδιο για να μειωθούν οι αδικαιολόγητες ανατιμήσεις

    Αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις στα τρόφιμα και στα καύσιμα έρχονται οι...

    Akylas: Ο εκπρόσωπος της Eurovision τώρα και σε πασχαλινό αυγό

    Ο Akylas μετά την αποκάλυψη ότι θα συμμετάσχει ως guest...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής του Πάσχα (12/4)

    13:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μόντε...

    Πάσχα 2026: Είδατε πράσινο κρόκο στα αυγά; Τι σημαίνει ο αποχρωματισμός, τι λένε οι ειδικοί για την κατανάλωση τους

    Πλησιάζει η εμπειρία του εορταστικού τραπεζιού για το Πάσχα 2026 και...