Υπόθεση Καρυώτη: Ξανά στο εδώλιο υποπλοίαρχος και ναύκληρος μετά από έφεση του δικηγόρου της οικογένειας

    Ημερομηνία:

    Δεκτή έγινε η έφεση που άσκησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη και οι δύο από τους τέσσερις που αφέθηκαν ελεύθεροι πρωτοδίκως, δηλαδή ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος θα δικαστούν εκ νέου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων. Στον υποπλοίαρχο και τον ναύκληρο είχε αποδοθεί η κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

     Στον ναύκληρο αποδίδεται κατηγορία και για άσκηση κατάχρησης εξουσίας και σωματικής βίας απέναντι στον Αντώνη Καρυώτη, καθώς είναι εκείνος που όπως ανέφερε ξεκίνησε την απώθηση του 36χρονου.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η μουσική του μέλλοντος: Tι ζητούν οι ακροατές από τα έργα AI

    Η σχέση ανάμεσα στην ανθρώπινη δημιουργικότητα και την τεχνητή...

    Τα 80.000 κινεζικά δέματα την ημέρα βάζουν λουκέτο στα ελληνικά e-shops

    Τα πρώτα «λουκέτα» τα οποία αποδίδονται στην «κινεζική πανδημία»...

    Η CEO – θρύλος: Κάτι που έκανε παιδί τη μετέτρεψε στην ισχυρότερη γυναίκα του επιχειρείν

    1η Οκτωβρίου 2006 Η Indra Nooyi γίνεται διευθύνουσα σύμβουλος της...