Υπόθεση Λύτρα: Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του

    Ημερομηνία:

    Αίτηση διαζυγίου αναμένεται να καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

    Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η αίτηση θα δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.  Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι τους στον Γέρακα, ενώ το Πάσχα η κ. Πολυζωγοπούλου φέρεται να του ζήτησε να προσπαθήσουν ξανά και να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η κόρη τους τον ζητούσε. Τότε, ο Απόστολος Λύτρας επέστρεψε στο σπίτι του Γέρακα.

    GLEARNET

    Το πρώτο βράδυ του Λύτρα στον Κορυδαλλό
    Ο Απόστολος Λύτρας όταν έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού χθες και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους νέους κρατούμενους, έκανε τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την έκτη πτέρυγα, τη γνωστή και ως VIP.

    Στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχουν βρεθεί στο παρελθόν κρατούμενοι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

    Ο 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...