Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου» ζήτησε σήμερα η μητέρα του

    Ημερομηνία:

    Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, επιδιώκει η Δικαιοσύνη κρατώντας το φάκελο της υπόθεσης ανοιχτό και ερευνώντας την συμμετοχή στο στυγερό αυτό έγκλημα και εννέα ακόμη προσώπων!

    Επί της ουσίας πρόκειται για μια νέα ανακριτική έρευνα, καθώς τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό ο εγκέφαλος της απαγωγής του νεαρού φοιτητή έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Όμως, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο πέρα από τις καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης και των συγκατηγορουμένων του, είχε διατάξει και τη συνέχιση της έρευνας για εννέα ακόμη πρόσωπα. Και αυτό καθώς, για τα πρόσωπα αυτά είχαν προκύψει στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση από την ακροαματική διαδικασία.

    Σήμερα, η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή Βαρβάρα Θεοδωράκη κατέθεσε στο πλαίσιο της παραπάνω έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

    Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές , μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...