Υπόθεση Πισπιρίγκου: Για πότε προσδιορίζεται η «δίκη του αιώνα»

    Ημερομηνία:

    Εφόσον το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποδεχθεί την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, είναι πιθανό να προσδιορισθεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, αλλά και είχε αποπειραθεί να την δολοφονήσει 8 μήνες νωρίτερα) ακόμη και προ των Χριστουγέννων!

    Εγκυρες δικαστικές πηγές υπενθύμιζαν χθες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι «δίκες με τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον διεξάγονται πολύ πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης ενός κατηγορούμενου. Η συγκεκριμένη πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται πλέον σε ώριμο στάδιο και προβλέπεται ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο, οπότε ο χρόνος θα «τρέξει» γρήγορα, αφού θ’ απομένει πλέον μόνο ο χρονικός προσδιορισμός της δίκης».

    Ο πρόεδρος, ο εισηγητής και το μέλος του τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού μελετήσουν το 37 σελίδων βούλευμα του κ. Νούλη, θα συσκεφθούν και θ’ αποφασίσουν την παραπομπή ή μη της υπόθεσης σε δίκη.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χαμάς αποδέχθηκε τη συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και το Σάββατο θα απελευθερώσει τους ζωντανούς ομήρους

    Η Χαμάς επιβεβαίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης  πως κατέληξε σε συμφωνία για...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚ. ΜΑΣΟΥΡΑ ΕΤΩΝ 78  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-10-2025...

    Νέα διακοπή υδροδότησης σήμερα Πέμπτη σε περιοχή της Πάτρας – H ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ

    ΔΕΥΑΠ: Μετατόπιση αγωγού ύδρευσης με διακοπή υδροδότησης στα Βραχνέικα...

    Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για να μεταφερθεί παιδάκι στο Νοσοκομείο

    Συναγερμός στο ΕΚΑΒ και στην Αστυνομία χθες το βράδυ. Ένα...