Υπόθεση Πισπιρίγκου: Για πότε προσδιορίζεται η «δίκη του αιώνα»

    Ημερομηνία:

    Εφόσον το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποδεχθεί την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, είναι πιθανό να προσδιορισθεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, αλλά και είχε αποπειραθεί να την δολοφονήσει 8 μήνες νωρίτερα) ακόμη και προ των Χριστουγέννων!

    Εγκυρες δικαστικές πηγές υπενθύμιζαν χθες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι «δίκες με τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον διεξάγονται πολύ πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης ενός κατηγορούμενου. Η συγκεκριμένη πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται πλέον σε ώριμο στάδιο και προβλέπεται ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο, οπότε ο χρόνος θα «τρέξει» γρήγορα, αφού θ’ απομένει πλέον μόνο ο χρονικός προσδιορισμός της δίκης».

    Ο πρόεδρος, ο εισηγητής και το μέλος του τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού μελετήσουν το 37 σελίδων βούλευμα του κ. Νούλη, θα συσκεφθούν και θ’ αποφασίσουν την παραπομπή ή μη της υπόθεσης σε δίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: «Νέος με καθαρό εισόδημα 980 ευρώ από τον Ιανουάριο θα δει αύξηση 91 ευρώ»

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και...

    Πάτρα: Το “Κελάρι της Γιαγιάς” του Λυκείου Ελληνίδων (Φωτο)

    Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025, από τις 10πμ ως...

    Συνάντηση αντιπροσωπείας του σπιράλ με Γεωργία Ντάτσικα

    Συνεχής η ενημέρωση των στελεχών του σπιράλ από θεσμικούς...