Υπόθεση Πισπιρίγκου: Για πότε προσδιορίζεται η «δίκη του αιώνα»

Ημερομηνία:

Εφόσον το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποδεχθεί την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, είναι πιθανό να προσδιορισθεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, αλλά και είχε αποπειραθεί να την δολοφονήσει 8 μήνες νωρίτερα) ακόμη και προ των Χριστουγέννων!

Εγκυρες δικαστικές πηγές υπενθύμιζαν χθες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι «δίκες με τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον διεξάγονται πολύ πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης ενός κατηγορούμενου. Η συγκεκριμένη πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται πλέον σε ώριμο στάδιο και προβλέπεται ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο, οπότε ο χρόνος θα «τρέξει» γρήγορα, αφού θ’ απομένει πλέον μόνο ο χρονικός προσδιορισμός της δίκης».

Ο πρόεδρος, ο εισηγητής και το μέλος του τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού μελετήσουν το 37 σελίδων βούλευμα του κ. Νούλη, θα συσκεφθούν και θ’ αποφασίσουν την παραπομπή ή μη της υπόθεσης σε δίκη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Είχα τον πρώτο μου οργασμό στα 66 χρόνια μου, αφού είχα χηρέψει»

Ημαρτυρία μιας γυναίκας, που δημοσιεύεται ανώνυμα στην Telegraph, επιβεβαιώνει...

Αστυνομικοί στη Λεμεσό μεταμφιέζονται σε διανομείς για να βρουν αυτούς που ληστεύουν αλλοδαπούς ντελιβεράδες

Ένας νεαρός με μοτοσικλέτα και τσάντα διανομής φαγητού κινείται...

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοικτό την Κυριακή

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 1-11 και την Δευτέρα 2-11-2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΤΩΝ 73 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1...