ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τέθηκαν σε αργία δύο ιατροδικαστές – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ημερομηνία:

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης μετά τις εξηγήσεις της Χριστίνας Τσάκωνα και του Θεόδωρου Νούσια στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατροδικαστών, αποφάσισε να τεθούν σε αργία.

    Η αιτία της άσκησης της Πειθαρχικής Δίωξης ήταν το γεγονός ότι και οι δύο ιατροδικαστές ελέγχθηκαν για το αδίκημα της ψευδορκίας.

    Για το ίδιο αδίκημα ελέγχθηκε και ο Θεόδωρος Νούσιας, σε μία υπόθεση που αφορούσε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτήν την ώρα το Πειθαρχικό συσκέπτεται για την περίπτωση της Αγγελική Τσιόλα και του Σωκράτη Τσαντίρη.

    Η είδηση αυτή έρχεται να ξεμπλοκάρει την Τριμελή Επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς ο κ. Νούσιας ήταν ένα από τα μέλη της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της στο εξωτερικό

    Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε η τελευταία της...

    Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή ανάρτηση από το καλοκαίρι της – Οι κοινές φωτογραφίες με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

    Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες της στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς πριν...

    Αυξημένη η κίνηση στη νέα Πατρών Πύργου! Πόσα οχήματα περνούν καθημερινά

    Η συνεχής αύξηση της κίνησης στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους δεν...