ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Τέθηκαν σε αργία δύο ιατροδικαστές – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ημερομηνία:

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης μετά τις εξηγήσεις της Χριστίνας Τσάκωνα και του Θεόδωρου Νούσια στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατροδικαστών, αποφάσισε να τεθούν σε αργία.

    Η αιτία της άσκησης της Πειθαρχικής Δίωξης ήταν το γεγονός ότι και οι δύο ιατροδικαστές ελέγχθηκαν για το αδίκημα της ψευδορκίας.

    Για το ίδιο αδίκημα ελέγχθηκε και ο Θεόδωρος Νούσιας, σε μία υπόθεση που αφορούσε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτήν την ώρα το Πειθαρχικό συσκέπτεται για την περίπτωση της Αγγελική Τσιόλα και του Σωκράτη Τσαντίρη.

    Η είδηση αυτή έρχεται να ξεμπλοκάρει την Τριμελή Επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς ο κ. Νούσιας ήταν ένα από τα μέλη της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...