Υπόθεση βιασμού: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την Ελβετία

    Ημερομηνία:

    Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Ένα σημείο «κλειδί» ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, οι οποίες είχαν σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις έχουν βγει και τα αποτελέσματα έφτασαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ.

    Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία καθώς εκεί υπάρχει εξειδικευμένο εργαστήριο για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολικών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

    Το Ινστιτούτο έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει παραλάβει ορισμένα μηχανήματα που μπορούν να προσδιορίζουν και να ανιχνεύουν συνθετικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει στην αγορά τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πότε θα λάβει το πόρισμα η ανακρίτρια

    Στο εργαστήριο του ΑΠΘ θα γίνει η καθαρογραφή, η μετάφραση και η διασταύρωση των αποτελεσμάτων, θα προστεθούν σε αυτά που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές από το ΑΠΘ και αφού βγει το πόρισμα θα σταλεί σε σφραγισμένο φάκελο στο ΑΤ Λευκού Πύργου και από εκεί στην ανακρίτρια.

    Είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια της αύριο το πρωί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τάμτα για το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά: «Η κόρη μου θα γίνει 30 χρονών»

    Για τη μακροχρόνια σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά και για...

    Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

    Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και ονόματα, αλλά μερικές συνήθειες...

    Από Κεφαλλονιά μέχρι Ιμπιζα η «happy traveler» Αναστασία Τερζή!

    Endless summer για την Αναστασία Τερζή. Από την Ιμπιζα με το ατελείωτο...

    Κλέλια Ανδριολάτου: «Θα γίνουν πολλές ανατροπές στη νέα σεζόν του “Maestro”»

    Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, στις δηλώσεις...