Υπουργείο Παιδείας – Κυριάκος Πιερρακάκης: «Θα γίνει το πρώτο πλήρως ψηφιακό Υπουργείο»

    Ημερομηνία:

    Τη δέσμευση ότι το Υπουργείο Παιδείας θα εξελιχθεί στο πρώτο 100% ψηφιακό Υπουργείο ανέλαβε μαζί με τα καθήκοντά του ο Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

    Αναλαμβάνοντας τα ηνία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέφερε ότι «αυτό θα γίνει το πρώτο πλήρως ψηφιακό Υπουργείο, με απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, που δεν θα σας ταλαιπωρεί».

    «Πρέπει να αναβαθμίσουμε τα πάντα με ταχύτητα. Όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Από την Προσχολική εκπαίδευση μέχρι το Πανεπιστήμιο. Και ειδικά για τα δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, βασική μας έμφαση είναι σε ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο, ασφαλές, λειτουργικό και ελεύθερο, ένα Πανεπιστήμιο το οποίο συνομιλεί με το μέλλον», πρόσθεσε.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη – Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Διακοπές συνεδριάσεων δικαστηρίων στη μνήμη των 57 θυμάτων

    Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από το...

    Γάζα: Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο να ξαναρχίσει τον πόλεμο

    Η κυβέρνηση του Ισραήλ διεμήνυσε την Κυριακή (23.2) πως είναι έτοιμη...

    Το ζήτημα της φτώχειας φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γεράσιμος Φεσσιάν

    Τα ανησυχητικά στοιχεία της Έκθεσης Κοινωνικών και Οικονομικών Τάσεων...
    Best Shop