Υψηλά Αλώνια: Με ίδιο και λιγότερο κόστος μεγάλες περιμετρικές παρεμβάσεις

Ημερομηνία:

Χρόνια είχαν οι κάτοικοι του Αιγίου να δουν μια σοβαρή παρέμβαση στην ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, όπου απαιτούνταν έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος, περιμετρικά αυτής.

PHILOXENIA

Τις τελευταίες ημέρες, συνεργεία και μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιάλειας, αντιμετώπισαν με προσοχή τμήματα στα οποία οι ρίζες των δέντρων της πλατείας είχαν ξηλώσει το οδόστρωμα, όπως στην προέκταση της οδού Ρωμανιώλη αλλά και στην είσοδο της 1η Μάη, χωρίς να αμελείται και ο παράγοντας… άνθρωπος για τις φθορές, δηλαδή η παράνομη κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Στις εργασίες που εκτελούνται σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη της πόλης, έκαναν αυτοψία ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για Τεχνικά Εργα Βασίλης Χριστόπουλος, με τον πρώτο να εκφράζει ικανοποίηση για το έργο με δημοτικά μέσα και όχι από ιδιώτη εργολάβο.

Ο κ. Χριστόπουλος εκτιμά ότι η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα και στους δύο από τους δρόμους που περικλείουν τα Ψηλαλώνια, υπογραμμίζοντας και αυτός την   αξιοποίηση των συνεργείων του Δήμου, με εξοικονόμηση χρημάτων. «Το αυτονόητο γίνεται επιτέλους πράξη» είπε με νόημα ο κ. Χριστόπουλος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ελλάδα – Γερμανία: Όταν οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια

Η«λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο της Τούμπας, ανάμεσα σε Ελλάδα...

Κύπρος: Ξυλοκόπησαν άγρια διανομέα στη μέση του δρόμου στη Λεμεσό [βίντεο]

Βίντεο καταγράφει τον ξυλοδαρμό διανομέα φαγητού στη Λεμεσό, σε...

Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την απολογία της γιατρού: Οι θεωρίες της δεν βασίζονται σε τοξικολογικά δεδομένα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχολίασε στην εκπομπή "Αποκαλύψεις" την...

Ψάλτης ο τραγουδιστής Αντύπας

Ο Αντύπας είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο...