ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΕ ΠΕΛΕΤΙΔΗ: Ας μας πει αν θέλει το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου” για τα σχολεία της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Επίθεση στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έκανε η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου” στα σχολεία.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πατρέων προ ημερών μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας κατέβασε πινακίδες που είχαν μπει σε σχολεία, στα οποία έγιναν εργασίες στο πλαίσιο του προγράμματος, καθώς ανέγραφαν τράπεζες ως χορηγούς.

    Μιλώντας στο Action 24 η κα Ζαχαράκη τόνισε πως ο κος Πελετίδης θα πρέπει να απαντήσει “αν θέλει το πρόγραμμα Μαριέττα Γιαννάκου στα σχολεία του, αν χαίρεται με την καλή εικόνα των σχολείων που σίγουρα βελτιώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και επίσης, αν δεν θέλει στην επόμενη φάση να μπει κάποιο σχολείο”.

    Πρόσθεσε μάλιστα ότι άλλοι Δήμαρχοι αγωνιούν να μπουν τα σχολεία τους στην επόμενη φάση και όχι μόνο αυτό, κάνουν και τις απαραίτητες εργασίες αδειοδότησης.

    Η Υπουργός επίσης απάντησε και για τα περιστατικά πτώσης σοβάδων σε σχολεία, ενώ επανέλαβε ότι η χρηματοδότηση των σχολικών υποδομών αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών και των δήμων, διευκρινίζοντας ότι «δεν χρηματοδοτεί το υπουργείο Παιδείας γιατί δεν έχει δικαιοδοσία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: Ο Πρόεδρος των Αγροτών Γ. Βεσκούκης για τις κινητοποιήσεις: «Όσο χρειαστεί θα μείνουμε στον δρόμο»

    Στη Δυτική Αχαΐα οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους,...

    Πάτρα: Ολυμπιακή βραδιά στην Gallery Ωδείο (Φωτό)

    Συμμετοχή φορέων, πολιτών και διεθνών συνεργατών στην προώθηση της...

    Πάτρα: “Εφυγε νωρίς” από την ζωή μία αξιαγάπητη καθηγήτρια – φωτό

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΥΖ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΑΡΑ ΣΥΝ/ΧΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ...