Ζαχαρίας Ρόχας στο MEGA: «Πίσω από τον Σπύρο Μπιμπίλα στέκονται 7000 γίγαντες»

    Ημερομηνία:

    Για το κίνημα #MeToo μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Ζαχαρίας Ρόχας.

    «Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΗ, αυτό το απίστευτο αυτογκόλ της υπερασπιστικής γραμμής καταφέρνει μόνο να συνενώσει όλους τους συναδέλφους στο ΣΕΗΠίσω από τον κ. Μπιμπίλα στέκονται 7000 γίγαντες», είπε ο κ. Ρόχας.

    «Δεν υπάρχει καμία σύνδεση της διαχείρισης των οικονομικών του ΣΕΗ με το Εθνικό Θέατρο που βρισκόταν ο κ. Λιγνάδης. Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, αλλά δεν έχει και σημασία αυτό. Επί πάνω από 6 μήνες, ο κ. Λιγνάδης και ο κ. Μπιμπίλας βρισκόντουσαν σε εβδομαδιαία βάση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης. Ουδέποτε διαπίστωσα εγώ κάποια αντιπαλότητα μεταξύ τους», συνέχισε ο ίδιος.

    «Ο κ. Μπιμπίλας εξελέγη σε αυτή τη θέση στο ΣΕΗ, ως πρόεδρος, με 500 τουλάχιστον ψήφους, διπλάσιες από τον δεύτερο ηθοποιό. Δεν είναι συμπωματικά σε αυτή τη θέση, είναι αξιοκρατικά. Τον τίμησαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους για την προσφορά του, για την ποιότητά του, για το ήθος του, το μυαλό του. Αυτός ο τριμέγιστος κ. Μπιμπίλας είναι πολύ μέτριος στα μάτια της υπεράσπισης», πρόσθεσε ο κ. Ρόχας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Βέρτης: Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό, εγώ αντλώ δύναμη από τον Χριστό

    Τη σημασία της πίστης στη ζωή του σχολίασε ο Νίκος...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Νεκρός άνδρας κοντά στα Ψηλαλώνια

    Συναγερμός στην Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για νεκρό άνδρα...

    Ο 45χρονος αθλητής ΑμεΑ που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23χρόνια μετά από τροχαίο

    Πένθος σκόρπισε στη Σούδα η είδηση του θανάτου του Κανάκη Κωνσταντάκη, του 45χρονου αθλητή...

    Διπλή τραγωδία στο Τενεσί: Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από επτά πίτμπουλ της οικογένειας

    Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Τενεσί όταν ένας 50χρονος παππούς και η 3...