Ζαχάρω: Διασωληνωμένη στο Ρίο 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί

    Ημερομηνία:

    Το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα κατέληξε σε εφιάλτη για ένα εξάχρονο κοριτσάκι και τους γονείς του, στην παραλία της Ζαχάρως.
    Το κοριτσάκι ενώ έπαιζε στη θάλασσα, το απόγευμα λίγο μετά τις 4.00, ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του, όπου σε κατάσταση πανικού, έβγαλε το παιδί από την θάλασσα και προσπάθησε με όσα μέσα γνώριζε, να το επαναφέρει.

    Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό και στον ναυαγοσώστη που υπήρχε στην γύρω περιοχή, ο οποίος έσπευσε προκειμένου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο κοριτσάκι. Άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την μικρούλα και την μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων όπου οι γιατροί όμως διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασης και έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου.

    GLEARNET

    Εκεί το παιδί όμως υπέστη ανακοπή αλλά οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν και να το διασωληνώσουν. Στη συνέχεια η μικρούλα, διασωληνωμένη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και να την κρατήσουν στη ζωή.

    Φλίγκος

    Το εξάχρονο κοριτσάκι μαζί με τους γονείς και την αδελφούλα του, είχαν έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μακρίσια, από όπου κατάγονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, από την Ελβετία όπου διαμένουν μόνιμα.

    ilialive.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σοκάρει η Διονυσία Κουκίου για την 13χρονη – «Απειλούσαν τη μικρή ότι αν δεν τους φιλήσει τα πόδια, θα τη μαχαιρώσουν»

    Η Διονυσία Κουκίου μίλησε στo Power Talk και την Τατιάνα Στεφανίδου για την 13χρονη συγγενή...

    Πάτρα: Εβαλαν “βόμβα” στο Πανεπιστήμιο – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Μία πολύ σοβαρή υπόθεση ερευνά τις τελευταίες ώρες η...