Ζαχάρω: «Υπήρχε συναίνεση», λέει ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζαχάρως μετά την χθεσινή είδηση πως γυναίκα περίπου 35 ετών κατήγγειλε τον βιασμό της από αλλοδαπό εργάτη γης σε χωράφι, ορεινού χωριού της περιοχής.

    Οι Αρχές συνέλαβαν τον – Αλβανικής καταγωγής – φερόμενο ως δράστη ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Ανακριτή στον Πύργο και αναμένεται να υποστηρίξει σύμφωνα με τοπικά μέσα, πως ό,τι έγινε, ήταν μια ερωτική συνεύρεση με την συγκατάθεση της γυναίκας και όχι βιασμός, κάτι που ήδη έχει τονίσει στους αστυνομικούς που εξετάζουν πολύ προσεκτικά το συγκεκριμένο περιστατικό.

    Η υπόθεση βιασμού που έχει συγκλονίσει το μικρό και κατά τα άλλα ήσυχο χωριό του Δήμου Ζαχάρως ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες όταν η 35χρονη μετέβη στο Νοσοκομείο Πύργου για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και σύμφωνα με πληροφορίες αποκάλυψε σε κοινωνική λειτουργό που βρέθηκε εκεί υποστηρικτικά, πως έπεσε θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο άνδρα, τον οποίον γνώριζε από πριν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που θα σε κάνουν block και delete χωρίς δεύτερη σκέψη

    Ορισμένα ζώδια δεν αστειεύονται με τους τσακωμούς. Είναι θέμα χρόνου να πατήσουν...

    Τερμίτης «καμικάζι» ανατινάζεται για να προστατεύσει τη φωλιά του

    Μία βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας προβλέπει έναν άνθρωπο ζωσμένο με εκρηκτικά να...

    Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε εσώρουχο; – Τι ισχύει για άντρες και γυναίκες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, το κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε...

    Πού σημειώνονται οι περισσότεροι σεισμοί, τι τους προκαλεί και όσα πρέπει να γνωρίζουμε

    Οι σεισμοί μπορούν να είναι τόσο τρομερά καταστροφικοί, που είναι...