Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο καταδικασμένος για τον θάνατό του μεσίτης

    Ημερομηνία:

    Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε δύο μήνες μετά την καταδίκη του με περιοριστικούς όρους.

    Για τις 25 Ιανουαρίου 2023 αναβλήθηκε η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για το θέμα της αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 10 ετών που επιβλήθηκε στον μεσίτη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης στην υπόθεση θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου.

    Το Ζ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή του κατηγορούμενου, που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, λόγω κωλύματος των συνηγόρων του. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως ο κατηγορούμενος θα είναι ελεύθερος κατά την έναρξη της δίκης στο Εφετείο για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 20 Ιανουαρίου 2023.

    Παρούσα σήμερα στον Άρειο Πάγο ήταν η οικογένεια του θύματος η οποία περίμενε να συζητηθεί η αναίρεσης που ασκήθηκε κατά της απόφασης αναστολής της ποινής καθώς κρίθηκε ότι «στερείται της απαιτούμενης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας».

    Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε δύο μήνες μετά την καταδίκη του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μίας φοράς τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Καμπέρα διαμαρτύρεται στην Ουάσινγκτον για τον τραυματισμό Αυστραλής ρεπόρτερ στο Λος Άντζελες

    Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι δήλωσε σήμερα πως η...

    Ο Πάνος Βλάχος ζωντανά στη Πάτρα, στο Πολυχώρο 5ΕΨΙΛΟΝ, με χωρίς πρόγραμμα.

    Ο Πάνος Βλάχος ζωντανά στη Πάτρα, στο Πολυχώρο 5ΕΨΙΛΟΝ,...

    «Πάτρα Ενωμένη»: Η Δημοτική Αρχή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

    Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων για μία ακόμη...

    Φαίη Σκορδά: Τροχαίο ατύχημα για την παρουσιάστρια!

    Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά την περασμένη Πέμπτη 5/6 το απόγευμα,...