Ζάκυνθος: Άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως κήδευαν λάθος άνθρωπο

    Ημερομηνία:

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μια γυναίκας η οποία κηδευόταν στη Ζάκυνθο όταν άνοιξαν το φέρετρο και δεν αντίκρισαν τον άνθρωπό τους.

    Ειδικότερα, ήταν 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκκλησία χωριού της ευρύτερης περιοχής του Λαγανά, έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία μιας ηλικιωμένης κατοίκου που είχε αποβιώσει, παρουσία συγγενών και φίλων. Όταν η πομπή οδηγήθηκε στο νεκροταφείο του χωριού, οι συγγενείς ζήτησαν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να ανοίξουν το φέρετρο για να αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό τους.

     Η έκπληξη όμως που τους περίμενε ήταν τόσο δυσάρεστη, σχεδόν όσο και η όλη διαδικασία. Μέσα στο φέρετρο δεν βρισκόταν η δική τους συγγενής αλλά μια άλλη γυναίκα.

    Όπως είναι λογικό επικράτησε αμηχανία στην αρχή και θυμός στη συνέχεια. Άμεσα αναζήτησαν τους υπεύθυνους για την κατάληξη αυτή, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να αποδεικνύεται ποιος έκανε το μακάβριο αυτό λάθος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Στις 18 και 19-7 το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ για εργαζόμενους

    Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στο 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ για εργαζόμενους,...

    Διαλειμματική νηστεία: Οι επιδράσεις της στην υγεία και πότε δεν συνιστάται

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΕΤΩΝ 76  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3-7-2025...

    ΠΑΤΡΑ: 20 φωτιές σε 2 μήνες στον Ριγανόκαμπο και η Πολιτεία… “κοιμάται”! Τοξικά αέρια στα σπίτια των κατοίκων

    Και μόνο η δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου Ριγανοκάμπου...