Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Ημερομηνία:

    Την απόφασή της για διακοπή των οικοδομικών εργασιών στο Μαραθονήσι ανακοίνωσε κατά την ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζακύνθου, η Υπηρεσία Δόμησης, μετά και τις δύο αυτοψίες που έκανε στο νησί.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του νησιού κ. Διονύσης Ζαχαριάς, που αποδέχθηκε την απόφαση για διακοπή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι η εταιρεία του, ΖΑΝΤΕ Μαραθονήσι Α.Ε., προσκομίσει την μελέτη για τον φωτισμό του νησιού και μια βεβαίωση από τον ΟΦΥΠΕΚΑ.

    Η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου για το ζήτημα των οικοδομικών εργασιών στο Μαραθονήσι, έγινε λίγο μετά τις 14.00 μετά το μεσημέρι και συμμετείχαν, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι περιβαλλοντολογικών οργανώσεων.

    Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...