Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Ημερομηνία:

    Την απόφασή της για διακοπή των οικοδομικών εργασιών στο Μαραθονήσι ανακοίνωσε κατά την ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζακύνθου, η Υπηρεσία Δόμησης, μετά και τις δύο αυτοψίες που έκανε στο νησί.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του νησιού κ. Διονύσης Ζαχαριάς, που αποδέχθηκε την απόφαση για διακοπή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι η εταιρεία του, ΖΑΝΤΕ Μαραθονήσι Α.Ε., προσκομίσει την μελέτη για τον φωτισμό του νησιού και μια βεβαίωση από τον ΟΦΥΠΕΚΑ.

    Η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου για το ζήτημα των οικοδομικών εργασιών στο Μαραθονήσι, έγινε λίγο μετά τις 14.00 μετά το μεσημέρι και συμμετείχαν, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι περιβαλλοντολογικών οργανώσεων.

    Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Ζάκυνθος: Διακοπή των εργασιών στο Μαραθονήσι αποφάσισε η Υπηρεσία Δόμησης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...