Ζάκυνθος: Περισσότερα από 40 παράνομα ηλεκτρικά πατίνια «σήκωσε» ο Δήμος

Ημερομηνία:

Στην απομάκρυνση τουλάχιστον 45 ηλεκτρικών πατινιών από διάφορα σημεία της πόλης, προχώρησε σήμερα το τμήμα Καθημερινότητας του Δήμου Ζακύνθου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία.

Πρόκειται για ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία η εταιρεία που τα διαχειρίζεται, θεώρησε σωστό να τα τοποθετήσει ανά δεκάδες σε κεντρικά σημεία της πόλης, χωρίς καμία υποδομή, μελέτη, εγκατάσταση και κυρίως, χωρίς καμία άδεια από τον Δήμο, κάνοντας, ουσιαστικά κατάληψη δημοτικών χώρων.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο εντεταλμένος σύμβουλος καθημερινότητας κ. Αγαπητός Βίτσος, ενώ σε ένα από τα σημεία βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος. Όπως επεσήμανε ο κ. Βίτσος, αναζητείται ο υπεύθυνος που έχει ορίσει η εταιρεία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να παραλάβει τα ηλεκτρικά πατίνια, αφού πρώτα πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ για το καθένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και αύριο, καθώς υπάρχουν σχεδόν άλλα τόσα πατίνια που είτε βρίσκονται ακόμα σε κυκλοφορία, είτε δεν έχουν εντοπιστεί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νοσοκομείο Ρίου: Ξεκίνησαν οι νέες θεραπείες για το Αλτσχάιμερ

Η δυνατότητα επιβράδυνσης της νόσου Αλτσχάιμερ με τις νέες...

Μέσα στο εργοστάσιο: Πώς φτιάχνονται τα burgers των McDonald’s

Κάθε δευτερόλεπτο που περνά, η McDonald’s πουλά 75 burgers....

Γέροντας Παΐσιος: Θα τιμωρηθούν όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα

Ο Γέροντας Παΐσιος ήταν ξεριζωμένος Μικρασιάτης. Γι’ αυτό ή...

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. περιοδεύουν την Κυριακή στα Καλάβρυτα

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη πραγματοποιεί...