Ζάκυνθος: Πέθανε 60χρονος τουρίστας κατά τη διάρκεια θαλάσσιας εκδρομής

Ημερομηνία:

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος αλλοδαπός επιβάτης τουριστικού σκάφους, το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου από το λιμάνι της Ζακύνθου προς το Μαραθωνήσι.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας, υπήκοος Βρετανίας και Ιταλίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο κυβερνήτης του σκάφους ενημέρωσε άμεσα τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου. Στον 60χρονο παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και έγινε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς αποτέλεσμα.

Το σκάφος κατέπλευσε στον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη Λιθακιάς, από όπου ο άνδρας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου λένε ”όταν πεθάνεις εσύ, ποιος θα το ανακοινώσει;”»

Για τα σχόλια που δέχεται στα social media μίλησε...

Ξεκινούν οι συνδέσεις ακινήτων από Σελιανίτικα, Λόγγο, Νέο Ερινεό και Καμάρες, με το νέο δίκτυο αποχέτευσης

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις περιοχές...

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης: «Στόχος μας η ασφαλή πρόσβαση όλων των μαθητών στο σχολείο»

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και φέτος  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας...