Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονίας της 37χρονης

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην αστυνομικός που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον ‘Αγιο Σώστη Ζακύνθου. Σήμερα το πρωί, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, κλήθηκε από την ανακρίτρια Ζακύνθου ξανά σε απολογία.

    Μετά την απολογία του που κράτησε αρκετές ώρες, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

    Ο πρώην αστυνομικός είχε συλληφθεί με άλλους επτά κατηγορουμένους τον περασμένο Ιούνιο, για την ίδια δολοφονία, και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος υπηρέτησε ως υποδιοικητής Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, είχε κατονομάσει για παράνομες δραστηριότητες στο νησί, ο Ντίμης Κορφιάτης (σύζυγος της Χριστίνας Κλουτσινιώτη), ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο.

    Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, για την ληστεία σε βάρος του νυν δημάρχου Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη από τον οποίο είχαν αποσπάσει 500.000 ευρώ. Στο Εφετείο ωστόσο, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και αποφυλακίστηκε.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ιησούς έρχεται: Viral προφητεία στο TikTok για την Αρπαγή και το τέλος του κόσμου σήμερα

    Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται στην υστερία που έχουν...

    Η Alena Omovych με διάφανα εσώρουχα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Μύκονο

    Η Alena Omovych με διάφανα εσώρουχα σε δωμάτιο ξενοδοχείου...

    Πάτρα: Που στήνονται τα μπλόκα της Τροχαίας – Τα σημεία

    Συνεχίστηκαν  οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...

    Συνταγή για νιόκι με καλαμπόκι και ντοματίνια στον φούρνο

    Φαγητό με ζυμαρικά, που γίνεται βάζοντας όλα τα υλικά σε...