Ζάκυνθος: Συνελήφθη ανήλικος που λήστεψε με την απειλή μαχαιριού 30χρονη

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας (24/02), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, στην περιοχή του Γέρακα στη Ζάκυνθο, ένας 17χρονος, ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητο της μητέρας του και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κράνος μηχανής, προσέγγισε 30χρονη Μεξικανή και με την απειλή μαχαιριού, της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και τα ακουστικά, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη σύλληψή του και στις έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του ανήλικου δράστη και σε άλλους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

    Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του, κατηγορούμενη για την παραμέληση της εποπτείας του.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι επηρεάζει την ερωτική διάθεση της γυναίκας

    Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες μέρες του μήνα η ερωτική...

    5+1 σημάδια ότι είναι ώρα να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας

    Η πανδημία οδήγησε πολλούς να επανεξετάσουν το τι θέλουν...

    Η προέλευση του φιλιού: Γιατί ξεκίνησαν να φιλιούνται οι άνθρωποι;

    Το φιλί στα χείλη δεν είναι τόσο καθολικό όσο νομίζουμε. Μπορεί λοιπόν...

    Λίζα Αν: «Έχω πάει με εκατοντάδες αθλητές, οι καλύτεροι είναι οι…»

    Η διάσημη πορνοσταρ Λίζα Αν αν και έχει αποσυρθεί...