Ζάκυνθος: Την Τρίτη στον εισαγγελέα ο δράστης για την δολοφονία της συζύγου του

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της Τρίτης (2/8) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος αλλοδαπός που χθες το βράδυ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του.

    Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

    Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού, να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

    Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...