Ζελένσκι: H Ρωσία αναπτύσσει Σύρους μισθοφόρους – Xρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση

    Ημερομηνία:

    Νέο μήνυμα από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την εμπόλεμη Ουκρανία.

    Ο Ουκρανός πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει στείλει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία, ενώ εμφανίστηκε να μην είναι ικανοποιημένος από όσα αποφασίστηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής που γίνεται στις Βερσαλλίες, λέγοντας ότι χρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, o Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ακόμα ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή «μέχρι να φτάσουμε στη νίκη» και ότι είναι σε ένα στρατηγικό σημείο οι επιχειρήσεις.

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή στον στρατό του να διευκολύνει την αποστολή «εθελοντών» μαχητών στην Ουκρανία σε απάντηση στο ότι στέλνονται, σύμφωνα με τον ίδιο, «μισθοφόροι» από τη Δύση. «Αν βλέπετε ότι υπάρχουν ανθρώποι που θέλουν να πάνε εκεί εθελοντικά και το κάνουν όχι για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσουν αυτούς που ζουν στο Ντονμπάς (στην ανατολική Ουκρανία), τότε θα πρέπει να τους πλησιάσουμε και να τους βοηθήσουμε να πάνε στη ζώνη μάχης», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σε σχετική πρόταση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news και οι αλήθειες για το νέο νομοσχέδιο

    «Για τέσσερα fake news γύρω από το νέο νομοσχέδιο...

    ΠΑΤΡΑ: Γέμισε μαύρα πανιά ο πεζόδρομος Ηφαίστου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Μαύρα πανιά κρέμασαν έξω από τα καταστήματά τους, οι...

    Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του

    Την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη εισηγείται προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών Λαμίας...

    «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» των Α. Γιαλαμά- Κ. Πρεντετέρη,...