Ζελένσκι: H Ρωσία αναπτύσσει Σύρους μισθοφόρους – Xρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση

    Ημερομηνία:

    Νέο μήνυμα από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την εμπόλεμη Ουκρανία.

    Ο Ουκρανός πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει στείλει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία, ενώ εμφανίστηκε να μην είναι ικανοποιημένος από όσα αποφασίστηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής που γίνεται στις Βερσαλλίες, λέγοντας ότι χρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, o Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ακόμα ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή «μέχρι να φτάσουμε στη νίκη» και ότι είναι σε ένα στρατηγικό σημείο οι επιχειρήσεις.

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή στον στρατό του να διευκολύνει την αποστολή «εθελοντών» μαχητών στην Ουκρανία σε απάντηση στο ότι στέλνονται, σύμφωνα με τον ίδιο, «μισθοφόροι» από τη Δύση. «Αν βλέπετε ότι υπάρχουν ανθρώποι που θέλουν να πάνε εκεί εθελοντικά και το κάνουν όχι για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσουν αυτούς που ζουν στο Ντονμπάς (στην ανατολική Ουκρανία), τότε θα πρέπει να τους πλησιάσουμε και να τους βοηθήσουμε να πάνε στη ζώνη μάχης», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σε σχετική πρόταση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Αδόλφος Χίτλερ: Πιθανό να έπασχε από γενετική σεξουαλική διαταραχή, σύμφωνα με νέα ανάλυση DNA

    Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που αναζωπυρώνει τη συζήτηση...

    Νικολά Σαρκοζί: Από 16 Μαρτίου έως 3 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό

    Ο Νικολά Σαρκοζί θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση της...

    Φάμελλος: Επιμένω στη θέση για ενωτικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, άσκησε ο...