Ζελένσκι: Την Τετάρτη στην Τουρκία ο επόμενος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι οι επόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Κιέβου και Μόσχας θα διεξαχθούν την Τετάρτη στην Τουρκία.

    Είχαν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις των δύο πλευρών στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τον τερματισμό του πολέμου.

    GLEARNET

    «Συζήτησα με τον Ρουστέμ Ουμέροφ (τον γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας) την προετοιμασία μια νέας συνάντησης στην Τουρκία με τη ρωσική πλευρά. Ο Ουμέροφ είπε ότι η συνάντηση προβλέπεται να γίνει την Τετάρτη» ανέφερε ο Ζελένσκι στο καθημερινό διάγγελμά του. Πρόσθεσε ότι θα δώσει την Τρίτη «περισσότερες λεπτομέρειες».

    Ο Ουμέροφ ήταν ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στους δύο προηγούμενους γύρους συνομιλιών με τη Ρωσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Κοζία «Τι αιώνα κάνει έξω;»

    Οι εκδόσεις Περισπωμένη και το βιβλιοπωλείο Το Δόντι παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του...

    Έβερεστ: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των 200 ορειβατών που παγιδεύτηκαν από χιονοθύελλα

    Περισσότεροι από 200 ορειβάτες που είχαν παγιδευτεί από χιονοθύελλα το...

    Πάτρα: “Εφυγε” από την ζωή ο “Κουρτινάκιας” – Θρήνος για τον Ανδρέα Γιαννίτση – φωτό

    Φτωχότερο έγινε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς οι υποστηρικτές του,...

    Όχι δεν είστε τεμπέληδες: Να γιατί δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι

    Για όσους δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι τον...