Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σοκάρει με το άγνωστο πρόβλημα της υγείας της – Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω

Ημερομηνία:

Μπορεί να παρακολουθούμε το σκληρό της πρόσωπο στο GNTM, κάτι που της έχει χαρίσει και τον τίτλο της αυστηρής της κριτικής επιτροπής, ωστόσο η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της και αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

PHILOXENIA

Σε μια συνέντευξη face to face με την Κατερίνα Καινούργιου, η art director και κριτής του Next Top Model, εξήγησε γιατί οι φοιτητές της την αντιμετώπιζαν στην αρχή ως τη “μαύρη κατάρα” και εξήγησε πως η αυστηρότητα αφορά μόνο το επαγγελματικό κομμάτι.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά και για το πρόβλημα υγείας της εξαιτίας του οποίου αποκάλυψε πως έχει χάσει το 80% των μαλλιών της.

“Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Παίζαμε κάποια στιγμή με ‘ζάρια’, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό”, δήλωσε και εξήγησε πως μετά την αφαίρεση αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, μερικές εξ αυτών η απώλεια των μαλλιών της και οι αλλεργίες.

Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ερωτηθείσα για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω 4 χρόνια παραπάνω απ’ ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο”.

https://youtu.be/gyMJ1GgYi80

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

MONOVINE – Η μπάντα που έγραψε τον δικό της θόρυβο στα τσιμέντα της Πάτρας

Οι Monovine σχηματίστηκαν το 2006 στην Πάτρα, από τον...

10 πληροφορίες για την Αίγυπτο που ίσως δεν ήξερες

Στην Αίγυπτο ζουν περίπου 110 εκατομμύρια άνθρωποι. Η συντριπτική...

Welcome to UP 2026: Η μεγάλη φοιτητική γιορτή επιστρέφει 6-10 Οκτωβρίου σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και τα έχει όλα! το πρόγραμμα

Πέντε ημέρες μουσικής, πολιτισμού, επιστήμης και αθλητισμού – Μεγάλη...

Πάτρα: Πρόταση για χρηματοδότηση 49.065 ευρώ για την αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην Οβρυά

Την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην περιοχή της...