Ζεράρ Πικέ: Σε ταξίδι στην Κροατία με την Κλάρα Κία – Κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και paddleboard

Ημερομηνία:

O Zεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία Μάρτι απόλαυσαν το κολύμπι και το paddleboard κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού τους στην Κροατία.

PHILOXENIA

Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να συζεί πια με την Κλάρα Κία στο σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Σακίρα, καταγράφηκε σε τρυφερές στιγμές με την 24χρονη σύντροφό του στη θάλασσα.

Η νεαρή γυναίκα έκανε paddleboard, ενώ ο Πικέ καθόταν μπροστά στη σανίδα.

Το ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στη θάλασσα μέσα στο νερό κάνοντας βουτιές και κάνοντας θαλάσσιες δραστηριότητες.

Η απόδρασή τους στο νησί Lopud έρχεται εν μέσω των ειδήσεων για τη συγκατοίκησή τους.

Ο Πικέ και η Σακίρα επιβεβαίωσαν το τέλος της 11χρονης σχέσης τους τον περασμένο Ιούνιο, αφού ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα κατηγορήθηκε ότι απάτησε την τραγουδίστρια.

Ο δεσμός του Πικέ με την Κλάρα Κία επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε τον Αύγουστο, 2 μήνες μετά την είδηση του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, σε συναυλία στην Ισπανία με την Κλάρα Κία. Ενώ, τον Ιανουάριο του 2023 έγιναν και «επίσημοι» στο Instagram με την πρώτη κοινή τους ανάρτηση.

pique_-_clara_
351821625_633325742047411_7542660075629449101_n_2

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αστυνομία Αιγίου: Περίμεναν 10 αστυνομικούς και ήρθαν τρεις!

Απογοήτευση επικρατεί στην κοινωνία του Αιγίου και ευρύτερα στην...

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του Δήμου Καλαβρύτων ο Οδοντωτός

Αύριο αναμένεται να επιστρέψει στα Καλάβρυτα ο δήμαρχος Θανάσης...

Πάτρα: Eκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας με ομιλητή τον Μιχάλη Κατρίνη

Πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή...

Με μικρή καθυστέρηση μπαίνει στην αφετηρία το έργο επισκευής και αναβάθμισης της Πλατείας Γεωργίου

Με μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό...