Ζευγάρι έκανε σεξ σε λίμνη στην Αυστραλία και ζήτησε… χρήματα από τους αυτόπτες μάρτυρες!

    Ημερομηνία:

    Κάθε όριο ξεπέρασε ένα ζευγάρι που έκανε σεξ σε λίμνη στην Αυστραλία στην οποία συχνάζουν οικογένειες, καθώς, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν δίστασε να ζητήσει… χρήματα από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες – χωρίς τη θέλησή τους – στις ερωτικές περιπτύξεις.

    Το περιστατικό συνέβη στη λίμνη Dipple Lagoon στις αρχές της εβδομάδας όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε σε «θερμό» τετ α τετ περίπου στις 13:30 το μεσημέρι.

    «Δεν το πιστεύαμε. Το ζευγάρι έκανε σεξ ενώ γνώριζε ότι υπήρχε κόσμος, ανάμεσά τους οικογένειες με παιδιά» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας κάποια στιγμή βγήκε από το νερό και πλησίασε τους εμβρόντητους αυτόπτες ζητώντας τους χρήματα.

    «Απαίτησε να του δώσουμε τα κινητά μας τηλέφωνα ή να τον πληρώσουμε γιατί είχαμε δει την “παράστασή” του. Μας είπε ότι δεν δίνει παράσταση τζάμπα και οι άνθρωποι τον πληρώνουν για ό,τι μόλις είχαμε δει» περιέγραψε ένας από τους αποδέκτες του απίστευτου αιτήματος.

    Όταν, όμως, το ζευγάρι άκουσε ότι τα βίντεο θα παραδίδονταν στην αστυνομία, βγήκε από τη λίμνη και έτρεξε να κρυφτεί στο ξενοδοχείο του καθώς το δημόσιο σεξ στην Αυστραλία απαγορεύεται με τους παραβάτες να απειλούνται με ποινές και φυλάκιση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παναγιώτης Πανταζής: Συνεχίζει ακάθεκτος στα επαγγελματικά ρινγκ

    Ο Παναγιώτης Πανταζής συνεχίζει την πορεία του στα επαγγελματικά ρινγκ...

    Πάτρα: Το Welcome to UP 2025 άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι και ανέβασε τον πήχη για το μέλλον

    Απολογισμός της φετινής διοργάνωσης, με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων...

    Πάτρα: Νταλίκα χτύπησε γυναίκα με δίκυκλο – Στο ίδιο σημείο είχε εκσφενδονιστεί ο αδελφός της… από το παράθυρο ΙΧ – φωτό

    Tροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Γλαύκου και Ακρωτηρίου...

    Γιατί αύριο 3 Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία

    Αν και οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά, η δομή των...