Ζημιές υπέστη αγωγός πετρελαίου στο Πριμόρσκ της Ρωσίας έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones

Ημερομηνία:

Αγωγός πετρελαίου κοντά στο λιμάνι Πριμόρσκ της Ρωσίας, στη Βαλτική θάλασσα στα σύνορα με τη Φινλανδία, υπέστη ζημιές έπειτα από επίθεση ουκρανικών drones, ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί οι ρωσικές αρχές.

«Συντρίμμια (drones που καταρρίφθηκαν) προκάλεσαν ζημιές σε μέρος του αγωγού πετρελαίου κοντά στο λιμάνι του Πριμόρσκ», έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Λένινγκραντ Αλεξάντρ Ντροζντένκο, προσθέτοντας ότι ο αγωγός έχει κλείσει και η πυρκαγιά σβήνει μόνη της με ασφάλεια.

Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε 19 drones και από την επίθεση δεν υπάρχουν θύματα, επεσήμαναν οι ρωσικές αρχές.

Το λιμάνι του Πριμόρσκ βρίσκεται μεταξύ των φινλανδικών συνόρων και της Αγίας Πετρούπολης. Τον Μάρτιο άλλη επίθεση της Ουκρανίας με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε δεξαμενή καυσίμων, με το Κίεβο να δηλώνει ότι στοχοθέτησε τερματικό σταθμό πετρελαίου.

Τον τελευταίο μήνα η Ουκρανία έχει εντείνει τις επιθέσεις της στα ρωσικά λιμάνια στη Βαλτική.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Iερέας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του στα Χανιά – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται, έξι χρόνια...

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...