Ζήνα Κουτσελίνη: «Τρελαίνομαι όταν παρουσιάστριες μιλούν για κασέ συναδέλφων όταν αυτές έπαιρναν όλο το “κασέρι”»

    Ημερομηνία:

    Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αρχισυντάκτρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Αντώνη Λουδάρου όταν παρουσίαζαν μαζί εκπομπή στον ALPHA.

    Ζήνα Κουτσελίνη: «Τρελαίνομαι όταν παρουσιάστριες μιλούν για κασέ συναδέλφων όταν αυτές έπαιρναν όλο το “κασέρι”»Πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τη μεγάλη αμοιβή που έπαιρνε ο ηθοποιός για τη συμπαρουσίαση. Η Ζήνα Κουτσελίνη κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του συναδέλφου της.

    Ζήνα Κουτσελίνη: «Τρελαίνομαι όταν παρουσιάστριες μιλούν για κασέ συναδέλφων όταν αυτές έπαιρναν όλο το “κασέρι”»

    «Ο Αντώνης Λουδάρος, όταν τον επιλέξαμε, ήταν η αρχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όταν θέλεις να έχεις έναν σημαντικό άνθρωπο δίπλα, τον πληρώνεις κιόλας. Μιλάμε για εποχές που ήταν πολύ διαφορετικές και τρελαίνομαι όταν βλέπω παρουσιάστρες, τρελαίνομαι όμως να μιλούν για κασέ άλλων συναδέλφων όταν οι ίδιες έπαιρναν το κασέρι.

    Ζήνα Κουτσελίνη: «Τρελαίνομαι όταν παρουσιάστριες μιλούν για κασέ συναδέλφων όταν αυτές έπαιρναν όλο το “κασέρι”»

    Κι από την άλλη υπάρχει όντως ο Δημήτρης Παπανώτας που αν και είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά είναι πολύ σημαντικός σε μια παρέα νιώθει και είναι αδικημένος. Αλλά έχουν αλλάξει εποχές, να ξέρουν οι άνθρωποι ότι αυτά τα ποσά πια δεν υπάρχουν, είναι τελείως διαφορετικά τα δεδομένα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tρίγωνα μπάχαλα με Θεοφάνους στο Ναύπλιο

    Το επεισοδιακό άναμμα ενός δέντρου, μια συναυλία που δεν...

    Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

    Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

    Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

    Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη σταρ», όπως...