Η τηλεοπτική Ζήνα η Πριγκίπισσα του Πολέμου ή κατά κόσμο γνωστή Λούσι Λόουλες, έβαλε στη θέση του έναν άλλο τηλεοπτικό χαρακτήρα, θρυλικών διαστάσεων, τον ημίθεο Ηρακλή ή αλλιώς Κέβιν Σόμπρο.

Αιτία κι αφορμή αυτής της μυθικών διαστάσεων διαδικτυακή σύγκρουση, στάθηκε μια ανάρτηση που έκανε ο τηλεοπτικός Ηρακλής, με φόντο την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, που σημειώθηκε από οπαδούς τους Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, βουτώντας γενναία στη δίνη συνωμοσιολογιών, ο διάσημος γιος του Δία φαίνεται πως θεωρεί πως η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν αντιφασιστική δράση.

Ο Κέβιν Σόμπρο -γνωστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ- έκανε retweet μια φωτογραφία με τον viral «Βίκινγκ», σχολιάζοντας:

«Δε μου μοιάζουν και πολύ πατριώτες»

 

Με αυτό τον τρόπο έδειξε να πιστεύει ότι πρόκειται για αριστεριστές ταραξίες μεταμφιεσμένους σε οπαδούς του Τραμπ.

Κάπου εκεί, η Xena The Warrion Princess χωρίς την πολεμική της ιαχή μεν, με θάρρος και τόλμη δε, είπε hold my beer.

Η Λούσυ Λόουλες απάντησε ειρωνικά, πετώντας με  μαεστρία έστω και νοερά το chakram της :

«Όχι, αγάπη. Δεν είναι πατριώτες. Είναι ιπτάμενες μαϊμούδες, εγχώριοι τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon. Είναι οι ηλίθιοι που κάνουν τις βρομοδουλειές που εσύ και οι άνθρωποι σαν εσένα τους λέτε να κάνουν».

Το Δωδεκάθεο στην συγκεκριμένη σύγκρουση μέχρι στιγμής έχει μείνει αμέτοχο. Μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσουν Ιόλαος και Γαβριέλα πάνω στο ζήτημα.