«Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω στο Survivor, αλλά δεν μου τα έδωσαν»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε ο Μάνος Βροντζάκης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Game of Love, ενώ είπε και πόσα χρήματα ζήτησε για να μπει στο Survivor.

    «Στο Game of Love πήγα για να διαφημίσω τη δουλειά μου, αλλά δεν μου άρεσε σαν κόνσεπτ. Όταν βγήκα με χαιρετούσαν στο δρόμο και το είχα πάρει πάνω μου, οι γονείς μου με προσγείωσαν. Πέρυσι δέχτηκα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικά. Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να αφήσω τα πάντα και να πάω», είπε ο Μάνος Βροντζάκης.

    Ο Μάνος Βροντζάκης είπε επίσης: «Στο GNTM με έχει κουράσει λίγο η Βίκυ Καγιά. Έχω γυμνάσει την Κένταλ Τζένερ στη Μύκονο, ήταν από τις πιο δύσκολες πελάτισσές μου. Η Λίντσεϊ Λόχαν ήταν συνέχεια μεθυσμένη στις προπονήσεις μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...