Ζητούν… δηλώσεις μετανοίας από Γλυκερία και Βέρτη που ετοιμάζουν συναυλίες στο Ισραήλ

    Ημερομηνία:

    Τη στιγμή που έχουν κορυφωθεί οι αντιδράσεις για την προγραμματισμένη συναυλία της Γλυκερίας στο Ισραήλ, εξαιτίας της οποίας, όπως έγραψε χθες το protothema.gr, η ίδια απέσυρε τη συμμετοχή της από το μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, ένας ακόμη δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον ίδιο προορισμό. Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη ο οποίος πρόκειται για πραγματοποιήσει, σε λίγες ημέρες, όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις ζωντανές εμφανίσεις στην Ιερουσαλήμ, χωρίς ωστόσο να έχει δεχτεί κριτική γι’ αυτή του την επιλογή πιθανότατα επειδή το ταξίδι του αυτό δεν ήταν εις γνώση του εγχώριου κοινού.

    Ζητούν... δηλώσεις μετανοίας από Γλυκερία και Βέρτη που ετοιμάζουν συναυλίες στο Ισραήλ

    Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο τις επερχόμενες συναυλίες του σε μεγάλο, ανοιχτό συναυλιακό χώρο της Ιερουσαλήμ, στις 17, 18 και 19 Ιουνίου. Αναμένεται μάλιστα να τις παρακολουθήσει πλήθος κόσμου αφού τα εισιτήρια για τις δύο εξ αυτών εξαντλήθηκαν μέσα σε 75 μόλις ώρες, σημειώνοντας ρεκόρ ταχύτητας προπώλησης για Έλληνα καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να προστεθεί και τρίτη ημερομηνία. Στις δύο βραδιές θα συμμετάσχει και ο δημοφιλής Ισραηλινός τραγουδιστής και συνθέτης Hanan Ben Ari. Αυτή τη στιγμή πάντως τα λίγα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα συνεχίζουν να πωλούνται σε διεθνείς ιστοσελίδες, με τις τιμές να κυμαίνονται από 76 έως και 268 ευρώ.

    Ζητούν... δηλώσεις μετανοίας από Γλυκερία και Βέρτη που ετοιμάζουν συναυλίες στο Ισραήλ
    Συνεχίζεται η προπώληση για τα λίγα εισιτήρια που έχουν μείνει για τις συναυλίες του Νίκου Βέρτη στην Ιερουσαλήμ

    Ο Νίκος Βέρτης σημειώνει, εδώ και αρκετά χρόνια, μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ ενώ πολλά τραγούδια παίζονται διαρκώς στα ραδιόφωνα και στα κέντρα διασκέδασης.

    Nikos Vertis - An eisai ena asteri | Tel Aviv June 2019

    Ο ίδιος μάλιστα έχει εμφανιστεί εκεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν. Τον Μάϊο του 2021, ωστόσο, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του και να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα καθώς όταν έφθασε μαζί την ορχήστρα του στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίδ είχαν ξεκινήσει βομβαρδισμοί με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διαμείνουν για αρκετές ώρες σε καταφύγιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή για παρενόχληση – Τι λέει ο πρώην σύζυγός της

    Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της 55χρονης εκπαιδευτικού στο Λουτράκι,...

    Black Friday και με Λαϊκό Λαχείο: Μοιράζει μέχρι και 150.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση στις 28 Νοεμβρίου

    Λίγες ημέρες απομένουν για την ειδική κλήρωση Black Friday του Λαϊκού Λαχείου, με...

    Ελβετία: Ισπανικό χρυσό κέρμα του 1609 βγαίνει στο σφυρί και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ

    Ένα χρυσό κέρμα του 1609, κομμένο για λογαριασμό του βασιλιά...