Ζώδια: Τι επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος για τις ερωτικές σχέσεις

    Ημερομηνία:

    Με το καυτό θέμα των ερωτικών σχέσεων θα ασχοληθεί η Άση Μπήλιου στο «Stars System» το Σάββατο 4 Δεκέμβριου και θα αναλύσει πώς θα εξελιχθεί ο τελευταίος μήνας της χρονιάς για τα ερωτικά μας ανά δεκαήμερο ζωδίου.

    Ο πιο ενεργός πλανήτης του Δεκεμβρίου για την προσωπική μας ζωή είναι η Αφροδίτη.

    Θα συναντηθεί δυο φορές με τον Πλούτωνα, στις 11/12 και στις 25/12, δίνοντας έμφαση στις σκοτεινές πλευρές του έρωτα και βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλιες και εμμονές.

    Στις 20/12 η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω και θα μας βάλει σε διαδικασία αναθεωρήσεων και ίσως επιστρέψουν έρωτες από το παρελθόν.

    Όσοι έχουν στον χάρτη τους ανάδρομη Αφροδίτη θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στα προσωπικά τους. Η έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στις 19/12 και το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις του μήνα.
    Οι πλανητικές όψεις του Δεκεμβρίου θα φέρουν συγκλονιστικές και ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις και θα επηρεάσουν περισσότερο όσους έχουν ωροσκόπο και Αφροδίτη από τις 22 μέχρι τις 29 μοίρες, ιδιαίτερα στα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος σε σιδηροκατασκευή μετά από ηλεκτροπληξία

    Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρονται τα εξής: Το...

    Τζόκοβιτς: «Καλησπέρα Ελλάδα, πρώτα ο Θεός»

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεσήκωσε τους Έλληνες φιλάθλους με τα...

    Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην δικηγόρο Τέτη Τζαμαλούκα

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΗ) ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ  ΔΙΚΗΓΟΡΟ - ΕΤΩΝ 61  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8-11-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΤΩΝ. ΒΙΟΛΙΝΤΖΗ ή ΤΣΑΜΗ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ)...